Group 23Fill 298Fill 298Fill 298 credit-card 6A17E06C-0A5B-4E4C-AAEB-9E6D242B3D76 Created with sketchtool. - + Group 2 Created with Sketch. application-form Created with Sketch. Group 10 Created with Sketch.

îngrijirea produsului

Instrucțiuni de spălare și curățare

Spălați produsul numai împreuna cu produse similare sau de o culoare asemănătoare. Folosiți cantitatea obișnuită de detergent delicat și aplicați un program de spălare delicat urmat de centrifugare. Vă recomandăm să spălați produsele impermeabile cu un detergent special adecvat pentru țesături impermeabile și funcționale. Spălați gecile separat. Nu folosiți balsamuri de rufe, întrucât ar putea deteriora funcțiile țesăturii. Închideți toate fermoarele și spălați produsul întors pe dos. Dacă produsul are o blană, trebuie să o detașați înainte de spălare. Uscați produsul întors pe dos și nu-l expuneți niciodată la lumina directă a soarelui. Nu lăsați produsul în apă înainte sau după spălare. Asigurați-vă că produsul se usucă în mod egal imediat după spălare.

Contractarea maximă a produselor tricotate este de 3-5%.

Instrucțiune privind spălarea produselor din pene

Penele reprezintă cel mai eficient material natural de izolare. Au o izolație termică de 4 ori mai mare decât fibrele sintetice și de 2 ori mai mare decât lâna. În același timp, ele absorb umezeala complet, ținând-o departe de corp. Cele mai importante beneficii includ confort termic maxim, greutate foarte scăzută și durată prelungită de viață. După despachetarea produsului, bateți-l cu mâinile pentru a-l umfla. Apoi, agățați-l pe un cârlig, în așa fel ca umplerea din puf să respire și să recapete volumul, pe care produsul l-a pierdut în timpul înmagazinării.

Spălați produsul umplut cu puf la 30 °C, folosind detergent pentru produse din puf. După spălare, puteți usca produsul într-un uscător de rufe, dar numai la temperaturi scăzute în jur de 50 °C. Așezați trei mingi de tenis sau bile special concepute pentru a curăța produse din puf prin basculare. Dacă produsul are o blană, trebuie să o detașați înainte de spălare. Spălați produsul numai împreuna cu produse similare sau de o culoare asemănătoare. Folosiți cantitatea obișnuită de detergent delicat și aplicați un program de spălare delicat urmat de centrifugare. Nu folosiți balsamuri de rufe, întrucât ar putea deteriora funcțiile țesăturii și căptușelii. Închideți toate fermoarele și spălați produsul întors pe dos. Nu lăsați produsul îmbibat în apă înainte sau după spălare.

Instrucțiune privind întreținerea încălțămintei

Printr-o întreținere bună a încălțămintei de sport de calitate puteți prelungi durata de viață a acesteia. Esențială este depozitarea încălțămintei într-un mediu uscat, curățarea periodică a încălțămintei, uscarea corectă și utilizarea agenților conservanți de protecție.

Printre cele mai frecvente greșeli de întreținere se numără uscarea încălțămintei direct lângă sursa de căldură și depozitarea într-un mediu umed. Aceste greșeli cauzează crăparea părții exterioare a încălțămintei și, prin urmare, reducerea semnificativă a duratei de viață.

Curățarea încălțămintei

Încălțămintea cu căpută din materiale textile se curăță în timp ce este uscată, cu o periuță fină de silon. Pentru impregnație se poate folosi exclusiv agent de impregnare special destinat materialelor textile.

Încălțămintea cu căpută din plastic, cauciuc și portere trebuie spălată cu o cârpă umedă și trebuie ștearsă foarte bine. În cazul umezirii dese, această încălțăminte trebuie uscată periodic la temperatura camerei la o distanță suficientă de sursa de căldură.

Încălțămintea cu căputa din toval este bine să fie protejată cu o impregnație specială destinată doar îngrijirii tovalului, și anume, de fiecare dată în funcție de tipul de toval. Încălțămintea murdară, după periere, este bine să fie ștearsă fin cu o cârpă umezită. În cazul tovalului natural, așa-zisa piele de porc (Wolverin) nu se recomandă îngrijirea chimică a tovalului, pentru că este impregnat contra apei și petelor.

Încălțămintea cu membrana de brand TERATEX recomandăm să fie îngrijită prin aplicarea unui agent de impregnare hidrofug destinat exclusiv membranelor de brand (de exemplu, GORE-TEX, TERATEX etc.). Prin aplicarea unui astfel de agent se asigură o rezistență mai mare la impurități și îmbibării cu apă.

Îngrijirea ochelarilor de soare și ochelarilor de protecția

Ochelarii NORDBLANC sunt fabricați din poliuretan termoplastic 100% care este adecvat pentru acest scop, în primul rând, datorită flexibilității și rezistenței sale. Tocmai grație acestui material, ochelarii au o ramă perfectă și confortabilă, care se mulează bine și servește bine în orice vreme.

Curățați lentilele doar cu săpun fin și apă, evitați utilizarea oricăror detergenți sau substanțe chimice, chiar dacă sunt destinate curățării ochelarilor! Încercați să curățați petele sau umiditatea excesivă de pe lentile doar cu o cârpă fină sau, după spălare, lăsați ochelarii să se usuce spontan. Dacă doriți să-i lustruiți, nu faceți uz de niciun fel de produse de hârtie - șervețele, batistuțe și altele similare, pentru că ați putea deteriora filmul de protecție al lentilelor și, în acest caz, din păcate, produsele nu beneficiază de garanție. Nu așezați ochelarii cu sticlele în jos, evitați îndoirea acestora și nu depozitați într-un loc expus la soare sau căldură. De asemenea, protejați contra unor temperaturi care depășesc 40°C.

Acești ochelari au fost concepuți exclusiv pentru sporturile de iarnă și, deci, categoric, nu este vorba de ochelari de siguranță. Ochelarii vă vor asigura protecție doar contra razelor soarelui, vântului și impactelor cauzate de ploaie sau zăpadă.